Χρήστης:
Κωδικός:
Απομνημόνευση:
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2014 - ΤΕΥΧΟΣ 117
Υποδεχτείτε το 2014 με «Τιμές»: 20 προσφορές για Καλές Γιορτές
Μέσα στη δύσκολη εποχή που διανύουμε, δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες αγορών, τόσο στη λιανική όσο και στη χονδρική, με ποικιλία προϊόντων από το χώρο της δορυφορικής και επίγειας ψηφιακής λήψης-διανομής, αλλά και συστημάτων ασφαλείας.
Στα πλαίσια της διευκόλυνσης των αγορών σας, ζητήσαμε από τις εταιρίες και τα καταστήματα, να δημιουργήσουν κατάλληλες προσφορές από το ευρύ φάσμα της δορυφορικής και επίγειας ψηφιακής λήψης, καθορίζοντας ωστόσο 2 κατηγορίες λιανικής και χονδρικής.
Στη κατηγορία της λιανικής, θα βρείτε περισσότερο προϊόντα για οικιακή χρήση, όπως δέκτες, κάτοπτρα, LNB, ενώ στη κατηγορία της χονδρικής, θα βρείτε προϊόντα που απευθύνονται σε τεχνικούς και αφορούν ευρύτερο φάσμα, όπως ενισχυτές, modulators, αλλά και συστήματα ασφαλείας, όπως κάμερες, καταγραφικά και άλλα.
Από πλευράς λιανικής, φροντίσαμε να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν ολοκληρωμένα συστήματα επίγειας ψηφιακής, δορυφορικής ή και συνδυασμένης  λήψης, τα οποία περιλαμβάνουν δορυφορικό ή επίγειο ή combo HD δέκτη, κεραία, καλώδιο, LNB και βάση κατόπτρου. Στην εν λόγω κατηγορία, μετέχουν ιδιαίτερα αξιόλογοι δέκτες, τους οποίους έχετε την ευκαιρία να προμηθευτείτε μαζί με επιπλέον εξοπλισμό, σε καλύτερη τιμή απ’ ότι θα τους αγοράζατε μεμονωμένα, έτσι κερδίζετε κάποια χρήματα.
Το Περιοδικό
Προηγούμενα Τεύχη
45 Επιλεγμένες Προσφορές για Καλές Γιορτές!
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013 ΤΕΥΧΟΣ 105
Τα εκατοστίσαμε και σας κερνάμε mobile σύνδεση!
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2012 ΤΕΥΧΟΣ 100
30 προσφορές για καλές γιορτές!
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2012 ΤΕΥΧΟΣ 93
Κόντρα στη κρίση: 30 ευκαιρίες για αγορές!
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2011 ΤΕΥΧΟΣ 81
Χριστουγεννιάτικα πακέτα για κάθε λήψη
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2010 ΤΕΥΧΟΣ 69
Έξυπνες προσφορές για οικονομικές αγορές
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2009 ΤΕΥΧΟΣ 68
20 πακέτα λήψης σε χριστουγεννιάτικη προσφορά
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2009 ΤΕΥΧΟΣ 57
Περισσότερα άρθρα
ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΝΕΑ
img
Μπείτε στο κανάλι μας στο YouTube