Χρήστης:
Κωδικός:
Απομνημόνευση:
Αρχική | Χρήσιμες Οδηγίες | Πώς θα στοχεύσετε τους δορυφόρους

Από τον πίνακα "Γωνίες λήψης" μπορείτε πολύ εύκολα να ρυθμίσετε το κάτοπτρό σας σε κάποιο συγκεκριμένο δορυφόρο, ανάλογα με τη γεωγραφική περιοχή που βρίσκεστε, χρησιμοποιώντας μόνο μία πυξίδα.

Με την τιμή της πραγματικής ένδειξης πυξίδας και την ανύψωση, μπορείτε άμεσα να ευθυγραμμίσετε το κάτοπτρο με τον υπό λήψη δορυφόρο. Παράλληλα, με τη γωνία στροφής του LNB μπορείτε να ρυθμίσετε το LNB , θεωρώντας ότι θετικές τιμές σημαίνουν στροφή προς τα δυτικά και αρνητικές προς τα ανατολικά.

Άλλες οδηγίες
Από τους πίνακες στον δορυφορικό δέκτη
Αστάθμητοι παράγοντες δορυφορικής λήψης
Οδηγός αναλογικής δορυφορικής λήψης
Οδηγός ψηφιακής δορυφορικής λήψης

 

Οι μαγνητικές αποκλίσεις έχουν υπολογιστεί με βάση τις τιμές που δημοσιεύει το National Geophysical Data Center (www.ngdc.noaa.gov), ενώ τις τιμές του γεωγραφικού μήκους και πλάτους των πόλεων της Ελλάδας, μπορείτε να βρείτε σε διάφορα site , όπως το www.heavens-above.com.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δώσετε στις τιμές, γιατί αναφέρονται σε μοίρες και λεπτά, ενώ εμείς τις παρουσιάζουμε στο δεκαδικό σύστημα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΓΩΝΙΩΝ ΛΗΨΗΣ....» ΓΩΝΙΕΣ ΛΗΨΗΣ....»
Αγγελίες
Πιάτο 5 μέτρα διάμετρο DH Αμερικάνικο, ελαφρός μεταχειρισμένο....»
Πτυχιούχοι ΑΕΙ – ΤΕΙ - ΙΕΚ....»
FERGUSON Ariva 120 Combo....»
ARIVA 4K Smart Combo....»
Πτυχιούχοι ΑΕΙ - ΤΕΙ....»
Πωλείται κάτοπτρο Prodelin 2.4 m....»
Dreambox DM800 HD PVR Γνήσιος....»
Dreambox 800HD ORIGINAL....»
LEMCO DMOD-4 / DVB-T modulator....»
Πωλείται δορυφορικό κάτοπτρο διαμέτρου 5m....»
Δορυφορικές συνδέσεις σε Εικόνες
Ένα από τα πιο κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι απλοί κάτοχοι ενός δορυφορικού συστήματος, είναι ο τρόπος που επιτυγχάνονται οι διάφορες συνδέσεις που προκύπτουν, όταν μαζί με τον δορυφορικό δέκτη συνυπάρχουν: ένα VCR ( video ) ένας δεύτερος δορυφορικός δέκτη αναλογικός ή ψηφιακός , ένα Hi Fi , ένα επί πλέον VCR ή DVD player κ.λπ.,
ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΝΕΑ
img
Μπείτε στο κανάλι μας στο YouTube