Χρήστης:
Κωδικός:
Απομνημόνευση:
ANGA COM 2017. 30 Μαΐου - 1 Ιουνίου
Τελευταία Ενημέρωση: 16-03-2017, 18:13:56

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η έκθεση AngaCom 2017 θα λάβει χώρα στην Κολωνία της Γερμανίας, στο διάστημα μεταξύ 30 Maΐου-1 Ιουνίου και τα Δορυφορικά Νέα θα είναι Επίσημος Χορηγός Επικοινωνίας, μαζί με όλα τα αντίστοιχα περιοδικά της Ευρώπης.

 

 

 

 

 

 

Στην έκθεση έχουν ήδη κλείσει πάνω από 420 εκθέτες από 34 χώρες, ενώ η ατζέντα των συνεδρίων περιλαμβάνει 27 πάνελς τα οποία εστιάζουν στους χώρους broadband, media και online, με κύρια θέματα τα Gigabit δίκτυα και την Νέα Τηλεόραση.

Με το σλόγκαν “Where Broadband meets Content”, τα κύρια θέματα καταδεικνύουν τα ευρυζωνικά δίκτυα και τις τελευταίες εξελίξεις στις αγορές της τηλεόρασης. 

Αυτή τη χρονιά, η συζήτηση στο συνέδριο Medienforum NRW, αποτελείται από υψηλού επιπέδου εκπροσώπους της βιομηχανίας ευρυζωνικότητας και των μέσων ενημέρωσης: Dr. Hannes Ametsreiter (CEO, Vodafone Γερμανίας), Niek Jan van Damme (Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Deutsche Telekom), Anke Schäferkordt (CEO, Media Group RTL Deutschland), Carsten Schmidt (CEO, Sky Deutschland), Ronny Verhelst (CEO, Tele Columbus) και Christoph Vilanek (CEO, freenet). Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί υπό τον τίτλο “Gigabit, 4K and Over the Top: Broadband and Media under Disruption“.

Σχετικά με το διεθνές τμήμα του συνεδρίου, highlight με 14 πάνελς στα αγγλικά, είναι το International Television & Broadband Summit, στο οποίο ομιλητές θα είναι: Yvette Kanouff (Senior Vice President / General Manager Service Provider Business, Cisco), Gerhard Mack (Chief Commercial Operations Officer, Vodafone Germany), Steve McCaffery (President International, ARRIS Group), Mads Arnbjoern Rasmussen (CTO Huawei Europe, Huawei) and Dr. Dirk Wössner (President, Consumer Business Unit, Rogers Communications).

Ακόμη, τα θέματα Media του συνεδρίου, περιλαμβάνουν τις λέξεις-κλειδιά AppTV και OTT, HD και UHDTV, DVB-T2, Εικονική Πραγματικότητα, Big Data, Εξατομικευμένη τηλεόραση και copy right. Τα broadband πάνελς δίνουν έμφαση στα δίκτυα gigabit, τα νέα μοντέλα συνεργασίας, DOCSIS 3.1, WiFi, IoT, Smart Home και Smart City.

Να αναφέρουμε ένα σημαντικό στοιχείο: Φέτος, η ANGA COM «μετακομίζει» σε 2 νέους εκθεσιακούς χώρους στο σύγχρονο Βόρειο Συνεδριακό Κέντρο, ενώ θα υπάρχει και ανοικτή πλατεία με φαγητό.

Ο Δρ Peter Charissé, Διευθύνων Σύμβουλος της ANGA COM δήλωσε σχετικά: «Με την μετεγκατάσταση θα περάσουμε σε ένα εντελώς νέο επίπεδο όσον αφορά την εμφάνιση, την ευκολία και την επιμέλεια. Η ανταπόκριση των εκθετών μας στην νέα ιδέα είναι εξαιρετική, ενώ πολλοί έχουν αυξήσει τον χώρο των περιπτέρων τους. Αυτό που κάνει την ANGA COM τόσο καλά στοχευμένη, είναι ο συνδυασμός broadband και media. "

Όπως και στη προηγούμενη χρονιά, η τρίτη μέρα θα είναι η «Θεματική Ημέρα Broadband» με δωρεάν πρόσβαση για όλους τους επισκέπτες με προηγούμενη ηλεκτρονική εγγραφή. Την φετινή Πέμπτη 1 Ιουνίου, η ατζέντα επικεντρώνεται σε θέματα υποδομών, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύει τους cable και fiber network operators. Τα θέματα των οκτώ πάνελς στρατηγικής και τεχνολογίας, περιλαμβάνουν θέματα κανονισμών για την κοινότητα gigabit, μοντέλα συνεργασίας για το Broadband, Smart City, Smart Home, Internet of Things και DOCSIS 3.1. Συνεργατικοί εταίροι της θεματικής ημέρας θα είναι οι: Bitkom - Ομοσπονδιακή Ένωση Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών και Νέων Μέσων, BREKO - Broadband Association, BUGLAS - Ένωση Fiber Network Operators, VATM - Ένωση Τηλεπικοινωνιών και ZVEI.

Η εγγραφή των επισκεπτών για την έκθεση και το συνέδριο είναι διαθέσιμη στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.angacom.de. Το εισιτήριο εισόδου στην έκθεση κοστίζει 22 ευρώ για τρεις ημέρες μετά από προηγούμενη ηλεκτρονική εγγραφή (Η έκδοση εισιτηρίου επί τόπου στην έκθεση κοστίζει 35 Ευρώ). Επίσης, τα  εισιτήρια διαρκείας για το Συνέδριο ξεκινούν από 100 ευρώ, ενώ την 1η Ιουνίου 2017, η έκθεση και το συνέδριο είναι εντελώς δωρεάν κατόπιν προηγούμενης online εγγραφής. Όλα τα εισιτήρια για το πλήρες συνεδριακό πρόγραμμα της ANGA COM, παρέχουν επίσης πρόσβαση σε όλα τα συνεδριακά πάνελς του Medienforum NRW.

Το 2016, η ANGA COM τελείωσε με ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα 450 εκθετών και 18.000 συμμετεχόντων από 76 χώρες, καλύπτοντας μερίδιο 52 τοις εκατό των διεθνών επισκεπτών, καθώς και αύξηση των επισκεπτών κατά 6 τοις εκατό. Η ANGA COM παρέχει ένα ευρυζωνικό και οπτικοακουστικό market place εστιασμένο στα media για τους φορείς εκμετάλλευσης δικτύων, τους προμηθευτές και τους παρόχους περιεχομένου σε όλη την Ευρώπη.

Ραντεβού στη Κολωνία!

Σχετικά Νέα
Δημοφιλέστερα Νέα
Άλλα Νέα
TELESAT
Αιγαίου Πελάγους 61, 133 41
Άνω Λιόσια

Αντιπρόσωπος
Κατάστημα

ΜΑΒΙΚΑΛ Α.Ε.
Παναγή Τσαλδάρη 12-14, 176 76
Καλλιθέα

Κατάστημα

SATECH
Βασ. Παύλου 89-91, 166 73
Βούλα

Εγκαταστάτης
Εισαγωγέας
Κατάστημα
Δίκτυο υποστήριξης OTE TV

HELLAS SAT Α.Ε.
Κηφισίας 99, 151 24
Μαρούσι

Πάροχος

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΕΒΕ
Λεωφόρος Κύμης 114, 15124
Μαρούσι

Αντιπρόσωπος
Εισαγωγέας
Κατάστημα
Επίσημος διανομέας

IKUSI
Ποσειδώνος 33 & Μεταμορφώσεως 2, 174 55
Καλαμάκι

Αντιπρόσωπος

TRONIX

Κατερίνη

Εισαγωγέας

ALPHA ltd
Δοϊράνης 138, 176 73
Καλλιθέα

Αντιπρόσωπος
Εισαγωγέας

IDCOMS
Ποσειδώνος 33 & Μεταμορφώσεως 2, 174 55
Καλαμάκι

Αντιπρόσωπος

EDISION
Φαρμακεΐκα, 570 01
Νέο Ρύσιο

Αντιπρόσωπος
Επίσημος διανομέας
Service

DAISAT
Α. Παπανδρέου & Παπανικολή, 152 33
Χαλάνδρι

Εγκαταστάτης
Εισαγωγέας
Κατάστημα
On Line Shop

MSS ELECTRONICS (ΜΑΚΑΤΟΥΝΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
A. Εμπειρικού 7, 713 06
Ηράκλειο

Εγκαταστάτης
Εισαγωγέας
Κατάστημα
On Line Shop
Επίσημος διανομέας
Service

BESKAS ELECTRONICS
Ανεξαρτησίας 21, 164 51
Αργυρούπολη

Αντιπρόσωπος
Εισαγωγέας
Κατάστημα
Επίσημος διανομέας

PROMAX HELLAS
Ποσειδωνος 33 & Μεταμορφώσεως 2, 174 55
Καλαμάκι

Αντιπρόσωπος

ALPHA ltd
Κ. Καραμανλή 130, 542 48
Θεσσαλονίκη

Αντιπρόσωπος
Εισαγωγέας

MSS ELECTRONICS (Γ. ΜΑΚΑΤΟΥΝΑΚΗΣ ΕΠΕ)
Συγγρού 229, 171 21
Νέα Σμύρνη

Εγκαταστάτης
Εισαγωγέας
Κατάστημα
On Line Shop
Επίσημος διανομέας
Service

TOP DIGITAL NETWORK
Πανεπιστημίου 56, 106 78
Αθήνα

Αντιπρόσωπος
Εγκαταστάτης
Εισαγωγέας
Κατάστημα
On Line Shop
Επίσημος διανομέας
Service

ΒΙΟΚΑΛ Α.Ε.
Πεντάλοφος, 54110
Πεντάλοφος

Βιομηχανία

ASTRASAT
Κων. Καραμανλή 35, 570 08
Ιωνία

Αντιπρόσωπος

KOSMOSAT
Νηρέως 1, 175 61
Παλαιό Φάληρο Αττικής

Εισαγωγέας
Επίσημος διανομέας

Σχετικοί σύνδεσμοι
ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΝΕΑ
img
Μπείτε στο κανάλι μας στο YouTube