Τα Δορυφορικά Νέα είναι το απόλυτο περιοδικό στην Ελλάδα που ειδικεύεται σε όλα τα θέματα της ψηφιακής τηλεόρασης, αποτελώντας μαζί με την ηλεκτρονική του έκδοση www.doriforikanea.gr το σημείο αναφοράς στο χώρο.

Εκδίδεται σε διμηνιαία βάση από την Smart Press, μια εταιρεία συνυφασμένη με τον εξειδικευμένο περιοδικό τύπο και τα τεχνολογικά έντυπα.

Στόχος των Δορυφορικών Νέων, είναι η ενημέρωση και επιμόρφωση των επαγγελματιών του χώρου – αλλά και όλων όσων ενδιαφέρονται για την δορυφορική, επίγεια και IP TV – αναδεικνύοντας μέσα από αναλύσειςαναφορέςάρθρα, συνεντεύξεις, ρεπορτάζ και παρουσιάσεις λύσεων και συστημάτων, όλα τα θέματα που αφορούν τη λήψη και διανομή τηλεοπτικών σημάτων, καθώς και τις τεχνολογίες στους τομείς DTH, DVB-S/S2, DVB-T/T2, DVB-S2X και πολλές άλλες. Η συντακτική ομάδα του περιοδικού αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους δημοσιογράφους, επιστήμονες αλλά και επαγγελματίες του χώρου.

Η θεματολογία του περιοδικού επικεντρώνεται στους ακόλουθους βασικούς τομείς:

  • Συγκριτικά τεστ & έρευνες αγοράς
  • Παρουσιάσεις συσκευών και οργάνων για τον απλό τηλεθεατή και τον τεχνικό
  • Άρθρα που αφορούν το τηλεοπτικό περιεχόμενο των καναλιών
  • Ρεπορτάζ και συνεντεύξεις
  • Εγκαταστάσεις λήψης και διανομής που έχουν πραγματοποιηθεί σε οικίες ανά την Ελλάδα
  • Πίνακες με στοιχεία λήψης δορυφορικών καναλιών
  • Οδηγό αγοράς με καταστήματα δορυφορικής σε Ελλάδα και Κύπρο

Τα Δορυφορικά Νέα κυκλοφορούν ως έντυπο στα περίπτερα κάθε 2 μήνες, ενώ διανέμονται και μέσω ταχυδρομικής αποστολής σε συνδρομητές, αλλά και ηλεκτρονικά ως ψηφιακή έκδοση.

Η πολύ μεγάλη λοιπόν αναγνωσιμότητα και αναγνωρισημότητα των Δορυφορικών Νέων τόσο στο χώρο των επαγγελματιών-εγκατασταστών/τεχνικών, όσο και σε ιδιώτες power users της δορυφορικής και επίγειας ψηφιακής TV, εξασφαλίζει την αποτελεσματική προβολή των εταιριών εισαγωγής και διάθεσης των αντίστοιχων προϊόντων, σε ένα απόλυτα εξειδικευμένο και στοχευμένο κοινό.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας, προκειμένου να σας ενημερώσουμε ακόμα πιο αναλυτικά και να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση.