Χρήστης:
Κωδικός:
Απομνημόνευση:
Αρχική | Το περιοδικό | ΒΗΜΑ - ΒΗΜΑ
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017 - ΤΕΥΧΟΣ 151
Streaming καναλιών στο κινητό με το dreamDroid

Το dreamDroid του Stephan Reichholf, είναι μία από τις ιδιαίτερα αξιόλογες εφαρμογές για πλήρη έλεγχο δεκτών Dreambox και όχι μόνο. Εμείς δοκιμάσαμε την τελευταία έκδοση και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.

 

 

 

 

 

 

To dreamDroid δεν είναι πλέον beta, κι αυτό φαίνεται από τη γενικότερη λειτουργία του, αλλά και από τις προσθήκες-αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί. Η πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής είναι η  1.1-386 της 21 Οκτωβρίου 2016, που σημαίνει ότι η εφαρμογή αναπτύσσεται με κανονικό ρυθμό, ενώ αναφέρεται ότι δεν είναι συμβατή με OpenWebIf. Με το dreamDroid μπορείτε να περιηγείστε στα κανάλια και στις εγγραφές σας, να έχετε εποπτεία του EPG, να διαχειρίζεστε τους timers χειροκίνητα ή μέσω EPG, να χρησιμοποιείτε το ενσωματωμένο Signal Meter με ακουστικό τόνο, προκειμένου να ελέγχετε τη σκόπευση του κατόπτρου σας και μάλιστα με πρωτότυπο γραφικό τύπου κοντέρ, καθώς και να στέλνετε μηνύματα στην οθόνη, να τραβάτε στιγμιότυπα, αλλά σαφώς και να πραγματοποιείτε streaming των καναλιών ή των εγγραφών σας απευθείας στο τηλέφωνό σας, με χρήση ενσωματωμένου - πλέον – player!

Βασικά μενού

Να σημειώσουμε ότι η εφαρμογή διαθέτει ελληνικά μενού ενώ με tap στο επάνω αριστερά εικονίδιο, εμφανίζεται το πλήρες μενού το οποίο περιλαμβάνει τις βασικές κατηγορίες επιλογών Control, Tools και Settings & About. Στη κατηγορία Control βρίσκουμε τις επιλογές: Υπηρεσίες, Ηλεκτρονικός Οδηγός, Ταινίες, Χρονόμετρο, Εικονικό Τηλεκοντρόλ, Τρέχουσα Εκδήλωση, Power Control, Mediaplayer, Zap, Χρονοδιακόπτης Ύπνου. Στη κατηγορία Tools έχουμε τις επιλογές: Στιγμιότυπο Οθόνης, Πληροφορίες Συσκευής, Αποστολή Μηνύματος και Signal Meter, ενώ στην τελευταία κατηγορία Settings & About, έχουμε τις επιλογές: Προφίλ, Ρυθμίσεις, Περί και Changelog. 

Το Περιοδικό
Προηγούμενα Τεύχη
Αναπαραγωγή HEVC στο PC με τον PotPlayer
ΜΑΡΤΙΟΣ 2017 ΤΕΥΧΟΣ 152
Sat.tv. Τα κανάλια των Hot Bird στο …κινητό σας!
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 ΤΕΥΧΟΣ 150
Πολλαπλές λήψεις με ένα… «πιάτο»
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΤΕΥΧΟΣ 148
Δορυφορικά κάτοπτρα: Όσα πρέπει να ξέρετε
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2016 ΤΕΥΧΟΣ 147
Λειτουργίες των ψηφιακών δεκτών
ΙΟΥΛΙΟΣ 2016 ΤΕΥΧΟΣ 145
Αυτόματη εύρεση δορυφόρων
ΙΟΥΝΙΟΣ 2016 ΤΕΥΧΟΣ 144
OpenATV 5.3. Κάντε reload στους Dreambox
ΜΑΪΟΣ 2016 ΤΕΥΧΟΣ 143
Facebook plugin για δέκτες Linux Enigma2
ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016 ΤΕΥΧΟΣ 142
Δείτε όλα τα κανάλια σας σε Android smartphone & tablet με το ANDR
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016 ΤΕΥΧΟΣ 140
Διορθώσεις στη ρύθμιση κινητού κατόπτρου
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016 ΤΕΥΧΟΣ 139
Περισσότερα άρθρα
ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΝΕΑ
img
Μπείτε στο κανάλι μας στο YouTube