Χρήστης:
Κωδικός:
Απομνημόνευση:
Γνωρίστε από κοντά όλα τα προϊόντα της devolo, στα καταστήματα!
Τελευταία Ενημέρωση: 20-04-2017, 17:14:41

“Δε θα δω ένα κουτί προϊόντος, αλλά την ίδια τη συσκευή”! Αυτό είναι το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγει ο κάθε χρήστης που έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί επιλεγμένα καταστήματα της αλυσίδας Media Markt και Public. Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δει όλη τη σειρά των προϊόντων Poweline, repeaters και dLan της devolo, σε ειδικές νησίδες, στημένα όπως θα μπορούσε να τα έχει στο σπίτι του.

 

 

 

Όπως θα τα βλέπατε στο χώρο σας

Η συνεργασία της devolo με τα καταστήματα Media Markt και Public δεν είναι καινούργια. Οι δύο εταιρείες αποτελούν σημαντικούς συνεργάτες οι οποίοι από κοινού επιδιώκουν το καλύτερο για τους πελάτες και  χρήστες του Internet. Η συνεργασία αυτή επεκτείνεται περαιτέρω και οι πελάτες επιλεγμένων καταστημάτων Public* αλλά και Media Markt*, θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα προϊόντα από κοντά στο κατάστημα. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με ειδικές νησίδες όπου τα προϊόντα της devolo είναι στημένα όπως και σε ένα σπίτι ή σε ένα γραφείο, ο χρήστης μπορεί να τα δει από κοντά και να εξερευνήσει όλες τις δυνατότητές τους. Επιπλέον, έχει τη δυνατότητα να ελέγξει τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, την πραγματική τους μορφή, τις διαστάσεις τους, αλλά κυρίως τις δυνατότητες που υπόσχεται η devolo και να αξιολογήσει τις ανάγκες του σύμφωνα με τα δικά του πάντα δεδομένα.

Μάθετε ακόμη περισσότερα για τα devolo

Οι δυνατότητες των προϊόντων Powerline της devolo αποτελούν το βασικό σημείο αναφοράς, ώστε να έχουν καταστεί ως τα πλέον δημοφιλή προϊόντας στην κατηγορία τους. Η πρόσφατη μάλιστα προσθήκη του devolo GigaGate WiFi bridge στην ελληνική αγορά, αναβάθμισε ακόμη περισσότερο την γκάμα αλλά κυρίως τα πλεονεκτήματα που είναι σε θέση να προσφέρουν στον ενδιαφερόμενο χρήστη του Internet. Είναι λοιπόν, πολύ σημαντικό οι χρήστες να μπορούν να δουν από κοντά τα προϊόντα της devolo και παράλληλα να γνωρίσουν από κοντά τις καινοτόμες τεχνολογίες που τους προσφέρουν.

Η devolo καινοτομεί για μία ακόμη φορά, αφού φέρνει τα προϊόντα της σε άμεση επαφή με τον καταναλωτή. Σε ειδικά διαμορφωμένα σημεία μέσα από επιλεγμένα καταστήματα Media Markt και Public, θα βρείτε τα προϊόντα devolo σε νησίδες όπως θα ήταν εγκατεστημένα στις πρίζες του κάθε σπιτιού. Είναι πολύ σημαντικό για έναν ενδιαφερόμενο χρήστη, να έχει τη δυνατότητα να περιεργασθεί, να αξιολογήσει από κοντά μία τέτοια συσκευή και να νιώσει ότι μπορεί να την εμπιστευτεί και να την εγκαταστήσει στο προσωπικό του δίκτυο μετατρέποντας το σπίτι του ή το γραφείο του σε ένα smart home/office, εύκολα και χωρίς τεχνικές γνώσεις. Γιατί τα προϊόντα devolo είναι ακριβώς αυτό: Εγκαθίστανται και λειτουργούν άμεσα μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, χωρίς ο χρήστης να έχει τεχνικές γνώσεις, αφού τόσο τα εγχειρίδια χρήσης, όσο και τα ίδια τα προϊόντα είναι απλά στη χρήση, τις ρυθμίσεις αλλά και στην τελική λειτουργία τους.

Τιμές, διαθεσιμότητα και τεχνικές λεπτομέρειες

Η γκάμα των προϊόντων devolo είναι μεγάλη. Με ναυαρχίδα, το devolo GigaGate που είναι άμεσα διαθέσιμο στην ελληνική αγορά ως Starter Kit (που αποτελείται από μία βάση και έναν δορυφόρο) στα 229.90 ευρώ (προτεινόμενη λιανική), διατίθενται επιπλέον και μεμονωμένοι δορυφόροι, στην λιανική τιμή των 139,90 ευρώ. Ο προσαρμογέας devolo dLAN 550+ WiFi διατίθεται στην τιμή των 89,90 ευρώ και το 550+ WiFi Starter Pack κοστίζει 129,90 ευρώ. Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής για το devolo dLAN® 1200+ ή dLAN® 1200+ WiFi ac starter kit είναι αντίστοιχα 139.90 ευρώ και 189,90 ευρώ και για τους μεμονωμένους προσαρμογείς 74,90 ευρώ και 129,90 ευρώ αντίστοιχα. Ο devolo WiFi Repeater ac έχει προτεινόμενη λιανική τιμή 69.90 ευρώ.

Όλα τα προϊόντα devolo καλύπτονται από τριετή εγγύηση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πλήρη γκάμα των προϊόντων devolo, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.devolo.gr

*Τα καταστήματα ΜediaMarkt στα οποία υπάρχει εγκατεστημένη η νησίδα δοκιμής των προϊόντων devolo είναι: Περιστερίου, Πυλαίας, Λάρισας, Ρέντη, Καλλιθέας, Αργυρούπολης, Γέρακα

*Τα καταστήματα Public στα οποία μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δουν από κοντά σε νησίδες τα προϊόντα της devolo, είναι: Ελλάδα- Συντάγματος, Γέρακα, Ρέντη, Καλλιθέας, Τσιμισκή  Θες/νικής, Κύπρος - Λάρνακας, Λευκωσίας, Λεμεσού, Πάφου

Σύντομα θα προστεθούν και άλλα καταστήματα στην παραπάνω λίστα.

ΔΤ devolo

Σχετικά Νέα
Δημοφιλέστερα Νέα
Άλλα Νέα
TELESAT
Αιγαίου Πελάγους 61, 133 41
Άνω Λιόσια

Αντιπρόσωπος
Κατάστημα

ΜΑΒΙΚΑΛ Α.Ε.
Παναγή Τσαλδάρη 12-14, 176 76
Καλλιθέα

Κατάστημα

SATECH
Βασ. Παύλου 89-91, 166 73
Βούλα

Εγκαταστάτης
Εισαγωγέας
Κατάστημα
Δίκτυο υποστήριξης OTE TV

HELLAS SAT Α.Ε.
Κηφισίας 99, 151 24
Μαρούσι

Πάροχος

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΕΒΕ
Λεωφόρος Κύμης 114, 15124
Μαρούσι

Αντιπρόσωπος
Εισαγωγέας
Κατάστημα
Επίσημος διανομέας

IKUSI
Ποσειδώνος 33 & Μεταμορφώσεως 2, 174 55
Καλαμάκι

Αντιπρόσωπος

TRONIX

Κατερίνη

Εισαγωγέας

ALPHA ltd
Δοϊράνης 138, 176 73
Καλλιθέα

Αντιπρόσωπος
Εισαγωγέας

IDCOMS
Ποσειδώνος 33 & Μεταμορφώσεως 2, 174 55
Καλαμάκι

Αντιπρόσωπος

EDISION
Φαρμακεΐκα, 570 01
Νέο Ρύσιο

Αντιπρόσωπος
Επίσημος διανομέας
Service

DAISAT
Α. Παπανδρέου & Παπανικολή, 152 33
Χαλάνδρι

Εγκαταστάτης
Εισαγωγέας
Κατάστημα
On Line Shop

MSS ELECTRONICS (ΜΑΚΑΤΟΥΝΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
A. Εμπειρικού 7, 713 06
Ηράκλειο

Εγκαταστάτης
Εισαγωγέας
Κατάστημα
On Line Shop
Επίσημος διανομέας
Service

BESKAS ELECTRONICS
Ανεξαρτησίας 21, 164 51
Αργυρούπολη

Αντιπρόσωπος
Εισαγωγέας
Κατάστημα
Επίσημος διανομέας

PROMAX HELLAS
Ποσειδωνος 33 & Μεταμορφώσεως 2, 174 55
Καλαμάκι

Αντιπρόσωπος

ALPHA ltd
Κ. Καραμανλή 130, 542 48
Θεσσαλονίκη

Αντιπρόσωπος
Εισαγωγέας

MSS ELECTRONICS (Γ. ΜΑΚΑΤΟΥΝΑΚΗΣ ΕΠΕ)
Συγγρού 229, 171 21
Νέα Σμύρνη

Εγκαταστάτης
Εισαγωγέας
Κατάστημα
On Line Shop
Επίσημος διανομέας
Service

TOP DIGITAL NETWORK
Πανεπιστημίου 56, 106 78
Αθήνα

Αντιπρόσωπος
Εγκαταστάτης
Εισαγωγέας
Κατάστημα
On Line Shop
Επίσημος διανομέας
Service

ΒΙΟΚΑΛ Α.Ε.
Πεντάλοφος, 54110
Πεντάλοφος

Βιομηχανία

ASTRASAT
Κων. Καραμανλή 35, 570 08
Ιωνία

Αντιπρόσωπος

KOSMOSAT
Νηρέως 1, 175 61
Παλαιό Φάληρο Αττικής

Εισαγωγέας
Επίσημος διανομέας

Σχετικοί σύνδεσμοι
ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΝΕΑ
img
Μπείτε στο κανάλι μας στο YouTube